Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten ballad

Hon brände sina initialer i mitt hjärta



Hur jag fäktades

Njöt

Och led

Bachs preludier

Mozarts sonater

Schuberts impromptus

Du gav så mycket tillbaka

Fröken steinway

Vilken resonansbotten!

Du var en kärv älskarinna

Men ack så ljuv

Jag tänker på dig inatt

Min kära




Fri vers av Lento Assai
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lento Assai
Lento Assai