Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERJORDISK SKÖNHET

"När natten övergår till gryning

Då smeker jag undan ditt hår

Min sovande ängel

Under himlens rosaskimrande moln

Kysser jag din kind

... Lägger min arm om dig som en filt av hud

Beskådar din skönhet

På stranden vid havets milda bränningar

Omfamnar dig till skymningen

Ler mot stjärnorna

Somnar i nattens svalkande bris"




Fri vers av Lars Lind
Läst 328 gånger
Publicerad 2013-07-22 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind