Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galopp

Igår fick jag en utskällning





Jag tycker det är spännande att se ditt ansiktsuttryck när jag påminner dig om din ålder

* vi drog ner på konfekten
*vi trappade upp på promenaderna

Jag såg dig prova kläder på h&m

Dunkelt såsom i en spegel..

Varför låter du mig alltid gissa vad du tänker?

Jag säger det du vill höra

Det jag tror du vill höra

Jag borde veta vid det här laget

Fel svar resulterar omgående i en regelrätt kvävning

Det är så vi vill ha det här


*på med dojorna

Tio
tjugo
trettio
fyrtio

Vi går och går och går...





Prosa av Lento Assai
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lento Assai
Lento Assai