Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsumtionssamhället tar död på planeten.


Habegär



Alla vill ha.
Bara ha.
Men ingen vill
ingen vill,
ge tillbaks.

Hur ska det gå
om alla har en, men måste ha två?


Alla vill ta.
Bara ta.
men ingen vill
ingen vill,
ge tillbaks.

Hur ska det gå
om vi bara skördar, utan att så?


Alla vill få.
Bara få.
Men ingen vill
ingen vill,
jobba ändå.

Hur ska det gå,
om vi fortsätter tänka så?


Alla vill nå.
Bara nå.
Men ingen vill
ingen vill,
Ställa sig på tå.

Hur ska det gå,
om vi fortsätter göra så?


Ja hur kommer det egentligen gå?


© Boa Berg
2013-07-22
11:21




Bunden vers (Rim) av Boa Berg
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-22 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg