Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom inte dragandes

som det var sant

sa jag
som det var
att du kunde behålla den
sanningen

jag
å andra sidan
sa jag
har inte tid
med dig
ditt
eller datt
eller någon av de andra


kom inte
dragandes

dörren är låst
hur som helst
och jag
ligger tryckt
mot väggen
under fönstret

på rygg

raklång
och tyst

omöjlig att hitta

jag plockar
isär
upphör
att pågå

sprider ut mig

delar
som inte tycks passa
ihop
eller in

och så hon
som avtecknar sig
mot mina nerver


kom inte
dragandes

jag tänker på
henne




Fri vers (Fri form) av Patrik Evereus
Läst 492 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-22 20:56



Bookmark and Share


  Maja Wijk
Det här är ju så jävla genialt. Liksom flera texter av dig.
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Evereus
Patrik Evereus