Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varken eller

Vill du dö nu?

Nej

Vill du fortsätta leva?

Nej

Hur tänker du då?

Jag vill varken eller.




Fri vers av röstenisabell
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röstenisabell
röstenisabell