Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neptuni åkrar


solbelyst landskap
vi färdas

solen över vattnet
blommorna lyser
över Neptuni åkrar

suger åt mig
värmen från solen

min själ
får näring

Neptuni åkrar
havets gud
livets gudinna




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-23 22:27



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så vackert, jag svävar fram ser allt detta.
2013-07-29

  träsnidaren
Vackert, så vackert!
2013-07-28

    ej medlem längre
Medan jag läser texten börjar tonerna till Evert Taubes "Min älskade du är som en ros......" fjäderlätt sväva omkring i huvudet och ut genom min mun.
Bättre betyg än så kan dessa underbara ord inte få.
2013-07-27

  anits VIP
Så fint skaldat
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel