Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hemma är där hjärtat är, vad och vart är då Kärlek?


Tellus

Universum må vara stoRt, starKt och kraftiGt.


Men Tellus, hon kommer dö i sinnom tid.
Så som hennes tålamod sipprar ut bland stjärnorna.

Lilla Cupid följer nog efter.

Mänskliga människor blir själlöst eftersläntrande, kvar lämmnade...

Borta gångna och bortgångna.




Fri vers av Novalill
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-23 18:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Universums allt överlever - däri gudinnan härskar, Gaia allena en utav hennes utväxter
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Novalill
Novalill