Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rop utan svar

Jag ropar högt din namn
men ljudet fastnar
i den tunga dimman

På sökmotorn
får jag
på dig
inte längre några träffar

Du verkar vara
totalt utraderad
ur mitt liv
och dess periferi

Men i mitt inre
lever både du
och vi kvar
i allra högsta grad

Fast där inne
kan och får
jag inte alltid va




Fri vers (Fri form) av Den bortglömde glömmaren
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-24 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den bortglömde glömmaren