Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År fyratusentjugosex e.kr.

 

Inte bara jag kommer att ha glömt
mig. Även minnet av mig kommer sedan
länge vara förlorat.

Inte ens Sapfo, min nuvarande
flickvän, kommer att ha läst mig
då.




Prosa av Ulf Lagerholm
Läst 659 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-25 11:41



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Sapfo är odödlig, vilket vi andra klåpare inte är.
Men så länge någon minns mig så finns jag.
Fin text!
2013-07-25

    ej medlem längre
Sapfo, hennes förälskelse ... tankens värk. Du läser henne, dikterna, ett sätt att lära känna. Förmodligen ligger ditt stycke närmare dig än vad många tror, anser eller analyserar. Jag vill nog bara känna med ... så jag gör det. Insikter är ett sätt att åldras med värdighet, precis som dina ord beskriver. Även om stingen kan smärta länge.

Sapfo ...
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lagerholm
Ulf Lagerholm