Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extintor

Varför pratar folk som om de är sju år gamla?
Låt barnen skita ner sig istället.
Stela legering hägrande förvissande "seger" förskjuta förnekande förnedring
stirrande ögon mörka mörker
hänvisning saknas

vill kunna tala
samtala

Jävligt roligt - måste ju vara värt o prova på!
Skrattandes tackade hon och sa hej.




Fri vers av Phantasos
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos