Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ser ett kaos ut




Kärlek är som att leta efter stjärnfall i natten,
när du endast ser dom, då du råkar titta upp

det finns en törst som inte släcks av vatten,
som en ensamhet du kan ha i en grupp



Mina växter har aldrig förts bakom ljuset,
men vänner hör knappt nått alls,

som om någon har flyttat det här huset,
och stämt alla strängar i min hals





Hur ser ett kaos ut,

när stormen blir fjärilens dom,

när tar början sitt slut,

hur definieras en rikedom












Fri vers av StepUp
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-25 19:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så otroligt vackert, wow alltså!
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

StepUp