Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ett gott litet minne


Över själarnas brunn





Låt kärleken fylla ditt
längtans krus,
låt det icke svämma över
men gunga
som ett stilla hav.

Så frön i din trädgård
när trasten ropar
och blunda
för solen den ljumma.

Så känner du
närhet i vinden.
Sakta blir så kinderna
heta
och livet spinner guld
över dina ögon
för att du är en
del av mig.

Älska som knopparna
älskar i sin
skiraste blomstring -
och låt doften
finna essensen,
låt drömmen
sin dröm
över själarnas brunn.


























Fri vers av Göran Hansson
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-25 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina vackra ord.
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Göran Hansson