Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara beroende av känslor




tvivlet är rädslan är
uppspeltheten är

skulden är hatet är
längtan

är sorgen är paniken är
saknaden

kastar mig ut och
in i

jakten



klarhet.

förstånd.

förnuft.

(när jag insåg det
paradoxala i att
fånga förnuft på
impuls,
hade jag redan
hoppat.)













Fri vers av Sabina Svensson
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-26 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson