Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrum

Det sägs att döden har ett
väntrum som ingen undgår

men vad som sker där
väljer ögat

den som öppnar sinnet

skymtar det stora
där visar evigheten
en flik av sin mantel

silverglittrande solskimrande

inte svart, ändå tänker de flesta så




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-26 20:03



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vacker som få! Tack.
2013-07-28

  Angela Bohlin VIP
Fint skrivet...vi väljer hur vi vill se det!
2013-07-28

  Palett
Så bra text med stort djup !
2013-07-28

  Peter Olausson VIP
den berör mig, din dikt - tack, behövde det just idag, just nu
2013-07-28

  Stefan Albrektsson
Storslaget allvar: som, utan att blinka, ser och målar med klart brinnande ord utan att ens försöka förklara. Detta är en mycket bra text i mina öron/ögon/hjärta/mage/huvud.
2013-07-28

  Catharina Edin VIP
det blir spännande - det största äventyret.
2013-07-28

  thyra
Att se med positiva öppna ögon ger mer till själens djup. Underbar text som ger ro. Fint!
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP