Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ett ögonblick

 

ett endaste ögonblick

såg du mig i ögonen

innan din blick

vek undan min

 

jag hann ändå se

dina svarta

hatiska ögon

 

länge har jag undrat

var allt ditt hat kommer ifrån

 

är det jag som orsakat den

vill inte tro det

 

kan ändå ana

att det är så

du känner

 

anits 27 juli 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-28 00:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Usch då...det finns bättre ögonblick...men då är det bättre med dem som talar klarspråk, så man vet vad man har att göra med...
2013-07-31

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-07-30

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2013-07-30

  Eva Helene VIP
Den personen verkar hata sig själv - i första hand!
2013-07-29

  poetryGirl
svårt att behöva känna hat från någon man har haft relation med
2013-07-28

    ej medlem längre
griper tag!
2013-07-28

  Fem hjärtan VIP
Trist och jobbigt med så starka känslor...Hat är ju ett rop i smärta...Fint skrivet! Kram!
2013-07-28

    ej medlem längre
Va fina bilder du tar!
2013-07-28

    ej medlem längre
Ja, man skall ju inte hata utan söka friden som bor hos Herren!
2013-07-28

    ej medlem längre
den gjorde ont att läsa
2013-07-28

  marie ohlson
Det gör ont i mitt hjärta för din skull.. Kram!
2013-07-28

  M M Mannheim VIP
Hoppas att du får njuta andra, trevligare ögonblick.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP