Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag besökte ett galleri...


Och glädjen åker pariserhjul

 


 


bildtumlad


 


koloriten
klar som gäddan i barndomens hav


formen
flödande som barndomens åskskur


jag rusar ut ur mig själv,
ut i det lysande stänket av  färger
in i den formerade friheten


ut och in dansar själen,
in och ut i svepande rörelse,
rörd, berörd, av blickduschen


färgfröjden i sinnet
formerna i hjärtat


 sommarvindsvänliga
tar bilderna mig med storm
och glädjen åker pariserhjul*


 


2013-07-28 11:01


 * tur för den, för själv har jag höjdskräck




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-07-28 17:20



Bookmark and Share


  limerick
Härligt kreativt!
2013-08-04

  © anakreon VIP
Ett lika färgsprakande som sprudlande bevis för att våra sinnen, om vi livnär dem på rätt sätt, har förmågan att aldrig åldras!
Calle
applåderar livligt
2013-08-03

  träsnidaren
Snygg och svängig text som kom åt vissa punkter hos mig.
2013-08-03

    ADI Nehlin
så vackert skaldat.."glädjen åker pariserhjul" tyckte mycket om
2013-07-30

  Björn Nilsson VIP
Det är väl med pariserhjul som livet och humöret i övrigt: det går upp och det går ned, plus och minus. Och räknar man ihop upp och ned så blir väl resultatet noll på slutet!
2013-07-30

  Monika A Mirsch VIP
Sprudlande tjusande ord i färg!
2013-07-29

  walborg
Härlig beskrivning av konstupplevelser
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP