Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Som människor söker efter meningen med livet
Letar tågen efter destinationer
På vägen delar vi kupéer med människor som lämnar fotavtryck i livet
Samtidigt som alla tåg har sin egen destination
Vissa nöjer sig med att befinna sig på samma vagn
låta livet ha sin gång
medan andra byter kupé för att söka efter något annat
På resan möter vi själsfränder
fiender och följeslagare
Inte förrän dagen vi sätter oss ned
och ser resan som destination
blir vi fria




Fri vers av Marshimlen
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-28 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen