Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B och så vidare

Hur kan hon vara död
när de svarta formuleringarna
fortfarande bär på livstecken

Hur kan hon vara död
när hennes ord inte gett
upp sin plats bland det
som behöver sägas

Här skrivs inga frågetecken
för att förtydliga
och inga svar behövs

Här ges bara anfall av hälsningar

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-07-28 22:59



Bookmark and Share


  aol
så vackert vemodsfyllt skrivet blev så berörd,
2013-09-25

  Jan Linderoth
Jag är med dig. I varje ord och mening. En fin skriven elegi. (jag har varit där)

2013-08-02

  Siggesdotter
Förstår din känsla tillfullo - för snart tre års sen
gick min älskade man över till andra sidan...
overklighetskänslan...hänger fortfarande kvar
...precis som "de anfall" du skriver om så fint!
2013-07-31

  anits VIP
Så fint och tänkvärt skaldat
så fint att se dig här igen
2013-07-30

  Lena Själsöga Keijser
så fint
är det att se dig igen

din mjuka stämma
fylld med ditt vackra hjärta
2013-07-29

  Yrre VIP
Underbart att ha dina rader här igen, än fast de var tunga. Stor kram och välkommen tillbaka! ?
2013-07-29

  Larz Gustafsson VIP
B så får du C, som jag brukar säga.
Ibland tar det tid att inse.
Min far lämnade oss förra året.
Det händer att jag tänker: "Det här måste jag berätta...Nej, visst..."
2013-07-29

    ej medlem längre
Hälsning:
hej!
länge sedan jag såg
Dig här i spalterna;

Du ser: man kan inte
försvinna
HELT
omärkligt.
Inte alltid.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP