Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Bach - Harp - The Italian Concerto, BWV 971 - Catrin Finch >>>


vindhjärta

 

 

 

 

 

 

vinden

fri

 ogripbar

 

 

vin

allena

fjär

  

 

alldenstund

steg

stagnerar 

 

 


 

 

mötet

bär

 

 

 

 

 

omslutande

livgivande

  

 

 

vibrerande vinge

 

briljerar

 


 

 

vänd ej om

hör

min önskan 

 

 

 möt mig

här

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 486 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-07 23:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i detta smycke
vandrar min själ
2014-06-09

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-10-03

    ej medlem längre
Varsam stillaviskande
närvarande
ordömhet
2013-08-10

  wildah
Ja dina dikter ger mig något hoppfullt och fint!
2013-08-09

  Chawa VIP
Fri som vinden... mycket vackert!
2013-08-09

    Dan Myrbeck
Bra!
2013-08-08

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Mycket vackert..
2013-08-08

  Lars Hedlin
Mjukt och ömt!
2013-08-08

    ej medlem längre

som plåster för själen

2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight