Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omsluten av den mörka sammeten vill man sitta och drömma om nya solljusa dagar


Sommarnatt

 

När vind funnit ro

gör sol sig klar för natten

drar ner gardinen




Bunden vers (Haiku) av Litchi VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-29 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP