Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal text.


du och dina lögner kommer springandes efter mig.




verkliga visioner

och jag tänker aldrig, ALDRIG
Låta dig läsa framtiden
efter att den har passerat

hela du är en lögn




Fri vers av Tofan
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-03-05 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan