Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svan



snittet

i min skuldra

armen viker sig

böjer sig bakåt

omfamnar dig

lite skevt

från sidan

romantiska ögonkast

innan benen bryts

och går av







Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 465 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-29 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genialisk!
2013-11-06

  Zeraphine
Sista raden är underbar!
2013-07-30

  Xuvetyn
Exorcisten-varning. Brutal och lite otäck, främst pga titeln. Jag tror aldrig jag funnit en dikt otäck tidigare.
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle