Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lindas av mörkret

Av skörhetsblomma blir kronan vit

droppen faller i pastillens gömma

måste se gömmans ursprung

skönhet belagd

 

Av daggen blänker trädsaven söt

rinner längs stammens stigar

jag rör jag eggas

sträv nalkan

 

Av månen midnatten blåsvart söker

ljuset i mörkret stjärnspeglas

ser djup i nattsvartsöga

dov hemlighet

 

Av sömnen gungas rofylldhet in

vaggas i stillad nakenhet

drömmen famnar i bomullstäcke

lindad trygghet

 

 

 

 

Wollemia 2013-07-29

 

 




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-29 21:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poesi som vaggas är fint
2015-05-29

  stig wikman
Ljuvligt
Vackert
Sanslöst
Förtrollande.
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall