Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som skönjas

Livet du skönjar avgudas nådigt

en spiral av bloss

änglarnas andning

 

en vit svepning håller mitt hjärta

var inte rädd

 

kramen ur handen leker lätt med fjädern

fångas i en dröm

instängd

tanke

 

Benstrukturen mjuknar

ett leende av rosenblom

ta min kyss ur molnens flämtning

kyss mig

 

pion

röd

 

Mina vingar sveper ljudlöst

håller alltid din hand

lyfter

befjädrad

 

Vingpennan skriver av molnstoft

alltid din skyddsängel

älskad

saknad

 

Livet som skönjas tar mig ner

marken är fast

trogen

spröd

 

 

 

Ur natten av dagen fångas jag åter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wollemia 2013-08-01

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-01 07:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
god poesi, diktarjagets dröm väl fångad ...
2015-05-27

    ej medlem längre
En trolskt underbar text.
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall