Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vill ge, inte säga nej, särskilt i mitt jobb inom vården ser man behov men kan göra så lite. Vi kan inte leva varandras liv.


Nu räcker det!

Jag räcker inte till,
till allt
som jag ska räcka till.

Kan inte dela mig.
Ta inte hela mig.

Ta den hand
jag räcker ut,
se min vilja
att räcka till,
fast det inte
är tillräckligt,
jag vet,
men...

jag kan inte dela mig
ta inte hela mig




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-29 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP