Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens händer

Jag vill så gärna förklara
det jag själv inte kan förstå

Jag vill låta dig få veta
fast samtidigt skrämmer det mig så

Att jag vill få älska
och jag vill få drömma....

Ingen ska kräva att känslor ska glömmas!

Nej..
Jag vill inte glömma
så låt mig få drömma

Det får inte finnas
Men det går inte neka
I kärlekens händer är förståndet som vekast




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet