Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens spegelrum

Bilden visade ett ögonblick som för längesedan hade dragit förbi i tidens spegelrum
En svartvit bild
Ett fotografi ur tiden

Minnena gav det färg

En talande bild
Egentligen stum

Men den berättar mer än det mesta
Den talar genom en reflektion av tiden

Ett minne
Sparat och gömt
I tidens spegelrum blir det aldrig glömt




Fri vers av AstridElisabet
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-29 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet