Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjön

I min själ finns en sjö
Du fyller den med mina tårar
Där simmar missbildade jättemonster
och små melankoliska fiskar
utan att se eller höra
De bara väntar

"Den som stirrar ned i sjön för länge finner snart att sjön stirrar tillbaka"




Fri vers av Zeraphine
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-30 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeraphine
Zeraphine