Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väg 56 till helvetet

Det rycker i trebenet
så han följer väg 56...

På väg 56 fastnar rådjurskött i grillen
Där kör man berusad av både alkohol och egoism
Man ägnar 75 minuter åt att ta dåliga beslut
Ibland kör man i diket
Ibland bländar man en annan idiot
Man åker till en stad som hånar
till en kvinna som spottar
Sen tar man av sig löftesringen

... för det rycker så härligt i trebenet.




Fri vers (Fri form) av Zeraphine
Läst 744 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-30 13:51



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Vägnumret fick mig att fastna, där mellan Norrköping och Gävle någonstans är kanske "Highway to Hell" som närmast.
2013-07-30

  Mona Nordkvist VIP
Bra beskrvning av idiotin.
Han är inte ens värd ett ruttet lingon!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Zeraphine
Zeraphine