Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens soldat


När du har sorg
och gläds åt andras glädje

När du är sårad
och låter dig läkas

När en solnedgång gör dig lycklig
fast pengarna tagit slut

När glöden släckts
och du ändå orkar gnistra



Då vet du vad kärlek är.




Fri vers av soalf
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-30 14:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
så fin
2013-11-11

  aol
en sann vacker skrift,
2013-09-19

    ej medlem längre
Vacker och fin text...
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf