Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min röst

immanent
transcendent
vi

Vilka vackra fasader dessa ord tycks utgöra
De lockar de unga, naiva & oerfarna
De döljer tomma salar
och maskätna takbjälkar
Fallfärdiga ruckel
som bara inte insett det

sår
fitta
damm
blod

Dessa fasader vilseleder ingen
Dessa fasader är ärliga
Jag vill vara mer ärlig.




Fri vers av Synkoperad Progress
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-30 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress