Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig själ

Min själ är trasig - jag har slitit ut den.

Det är inte mycket kvar av den.

För att den ska bli hel igen krävs det varsamhet.

Jag måste ömt ta hand om den så att den inte går sönder för alltid.

Andas ett andetag i taget - se på världen försiktigt.




Fri vers av pufflan
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-30 19:17



Bookmark and Share


    Minbari
Gör det. Ta varsamt hand om den.
2013-07-30

  Zeraphine
Förstår, precis så är det när själen en gång brustit!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan