Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att producera

Jag lägger sten efter sten

Mönstret de bildar är början till en gata

Jag slutar inte trots att timmen är sen

Att skapa är att leva

Glädjen jag känner är villkorslös och ren

Trots det kommer man mig att för mitt verk hata

De som inte förstår kommer i mörkret treva




Bunden vers av reuteran
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-30 19:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Tufft att inte bara gå sin egen väg, utan också bygga den. Tycker om din text, hoppas du ska trivas i skaran!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

reuteran
reuteran