Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden


Jag är utanför vidderna
Det är det där att
björkarna har gulnat
Det är det där att
tiden går
Det är sorgligt
Där har jag nycklarna
där har jag min betong
Jag vet inte
vad jag förväntade mig
att förstå
Jag är utanför vidderna
Jag vill vara verklig
Jag söker inte lycka
per automatik
Det finns saknad
Det finns bortsprungna katter
Vem vet
vad det innebär
att vara destruktiv
för sig själv
Jag är utanför vidderna
Och tiden går




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-30 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna ;)
2013-07-31

  Stefan Albrektsson
Vackert och fyllt av vemodig saknad - tidens flykt, livets flykt. Berörande.
2013-07-31

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2013-07-30

  Marianne Räf
Sådär, kände jag det, då jag
var ung. Men det har ändrat
sig. Det var värre förr! (:
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife