Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inse syfte

Jag lyssnar till en bils motor och tänker

Ljudet av den fyller mig med lycka

Bullret mig en tanke skänker

Hur omöjligt är det inte att maskin och människa skilja

Om den ena du sänker den andra du dränker

Med denna logik måste alla samtycka

Ty båda är ett resultat av den andres vilja




Bunden vers av reuteran
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-30 20:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
resonemang på momangen, roligt hur tankarna går. Bra rimmat;)
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

reuteran
reuteran