Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsorg

Jag ropar Släpp ner mig!
Släpp ner mig!
Släpp ner mig!

Dom bär mig
Fortsätter bära mig
Vill bara väl
Vet inget annat
Fortsätter bära

Dom vet
Släpper dom ner mig springer jag
Fort och långt
Glädjetjut
Stå på egna ben
Fötterna på marken

Jag skriker högre
Dom håller hårdare
Tystnar
Försöker glida ner
Omärkbart
Gram för gram
Avlägsna min tyngd från deras axlar




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-30 20:37



Bookmark and Share


  Rochester
Som jag tror jag skrivit tidigare om nån av dina dikter: verkar inte så märkvärdig vid en första genomläsning - fram till slutet som elektrifierar allting retroaktivt. Tror det är något av ett trademark.
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk