Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthimmel

Två billyktor smyger fram genom skogen. De är på hemligt uppdrag.

Nattens drivkraft är starkare än samvetets.

De har ingen förutbestämd destination. Ändå har natten sina uträknade planer.

Lyktorna är ett barn som för första gången överväldigas av universums lömska gåtfullhet i nattens beckmörker.




Fri vers av pufflan
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-30 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan