Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa genom sömn

Tid och rum accelererar. Jag kastas mot mina inre väggar. En orkester spelar i högt tempo på en explosiv volym.

Jag sugs omärkligt men försiktigt våldsamt in i ett svart hål.



Plötsligt övergår allt i en brusande viskning och jag svävar. Tid och rum har aldrig existerat, utan endast en lättfotad vals, dansande evigt framåt över livet.




Fri vers (Fri form) av pufflan
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-30 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan