Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårat äventyr

Genom natten föddes ett äventyr
Du berusade mig
Din hetta andades liv och drömmar

Våra fötter lämnade avtryck i fuktig sand
Jag sökte din hand

Jag säger dig, jag vill att du ska stanna
Du måste förstå att det finns ingen annan

I blickar som mötes sågs allting så klart

Att avtryck ska lämnas och minnen ska skapas

Äventyret har börjat..
Du och jag
Vi vänder aldrig tillbaka




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-01 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet