Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandbottens undersida

Sammet ur din mun

som dagens första vågor

bryts mot klippor

skummet lenas mot mitt ben

tårna

svalkas

 

glittrande sandbotten

förgylls av solens själ

själsligt vackert

 

kom du dag åter lent du smörjer

 

Vassens sista tömning

fiskens sista hopp

 

hoppet att överleva ännu en dag

vid din sida




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-02 10:16



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Tack:)
2013-08-03

  Quasimodo
Gillar dina ögons vandringar här i klipp som fångar nuet och i känslan av att vara!
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall