Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Door of My Heart - Gerald Jay Markoe >>>


hur än

 

 

 

 

 

 

likväl

mitt hjärta ler

likväl

syns ljuset där

 


hur än oros moln

runt svepa


 

 

likväl

sländans dans

mig omge

 

 

 

älskar jag

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-07 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som på stadigare mark
oavsett

blickar
vaknatöga
och omfamnar

en skön meditation
att läsa
2013-08-10

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
upplyftande..
2013-08-08

  Lars Hedlin
Så vackert
2013-08-08

    ej medlem längre

Böljande vackert ..
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight