Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild i daggdroppens damm

En trollslända flyger över daggdroppens damm

flyger över sin egen spegelbild

figuren som står vid trädstammen

knapp en tvärhand hög

iakttar

trollsländan återvänder

ovetande om faran

käppen i den lilla figurens hand

darrar till

vänds fort

blir till ett redskap

fångar trollsländan

krusningen på vattenytan

bildar för ett ögonblick en droppe

som för en evighet sedan var

daggdroppen


© Skogsfen




Fri vers (Fri form) av Skogsfen.
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-02 18:51



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ögonblicket kan förändras fort ... sant!
Fin tänkvärd text/ kram
2013-08-12

  soligajag_1 VIP
Så vackert..o lite sorgsen med...

dumma käpp...
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.