Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt om att hitta hem till sitt sanna jag kanske.. Editerad Anna 4e Mars 2006


Dina andetag mot mitt hjärta


I en tid/Letandes balans
Du var min sista chans
Innan allt blev som det blev och försvann
Dina ögon andas en tid
Jag trodde jag hade glömt
Dina andetag mot mitt hjärta

Skrev dit ditt streck på min gavel
Ett kallt stål/Döljandes alla svåra år
I ett liv samlandes på resultat
Döljandes alla känslor
Finner du till slut mig
Någonstans mellan ditt medvetande och
Dina andetag mot mitt hjärta

Jag låste in alla svar/Då du vände om
Tvignade fram känslor som aldrig skulle bli av/
I en korridor hittar du mig
Springades ifrån allt som var
Men du kommer aldrug lämna mig
Då du är den som bildat mig
Jag kommer aldrig kunna lämna
Dina andetag mot mitt hjärta




Fri vers av Wretling Erik
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-03-05 19:25



Bookmark and Share


  yoyyo
oh damn riktigt bra
"Dina andetag mot mitt hjärta"

vacker text
2006-03-23

    namnlös
fint, samtidigt som det gör lite ont.
2006-03-21

    Louise B
Du skriver otroligt bra, den har gillar jag väldigt mkt!
2006-03-19

    BoingBoing
Såååå "mysigt " vackert...
2006-03-17

  Bodil Sandberg VIP
En mycket vacker tillägnan...någonstans mellan ditt medvetande och dina andetag mot mitt hjärta....
2006-03-12

  Eder Krille
gillar detta!
utsökt och djupt skrivet
tänkvärt

fullpoäng
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Wretling Erik
Wretling Erik