Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta, Tomhet och ingenting

Smärtan i bröstet är för stor, Ser inget och hör inget.

Jag känner mig tom, inget syfte

Blivit sviken för många gånger, Fått min vänskap kastad åt sidan och min kärlek krossad.

Varför inte se med öppna ögon om den idiot som jag är? Patetisk och Oförbätterlig.




Fri vers av The one in Black
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one in Black
The one in Black