Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya tidens fattigdom

 

Fattig är den som inte upptäckt ett löv om sommaren. Tänk att ligga under en lönn och se solens bildspel i grenverket och molnen som leker tafatt jagande ett åskmoln. Men som utan rädsla svävar vidare och beslöjar solen en sekund. Fattig är den som inte värdesätter naturens gåvor utan bara förstör det finaste vi har. Naturen låter sig inte köpas för pengar, utan bara av kärlek..

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Mikael Ekman
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-04 16:09



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Åh, så vackert skrivet ! Jag instämmer !
2020-03-02

  Öknens Ros VIP
Vi har en så ljuvlig och vacker natur i Sverige att vara tacksamma över.
2020-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl skriftat om naturen, den underbara, som vi tyvärr inte omfamnar tillräckligt mycket.
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman