Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursprung

Hon måste tro nu
nu måste hon du

Hur skulle det gå blicka
tillbaka just nu blir inte
nu till då då

om vi sågs som då vad finns
att se jag inte sett då

det djävulska valet valen
upphör inte då

Med Norgekarta mellan benen
i solens lägenhet vi delat
ord i evighet du som inte
orkar dela dem de som aldrig
räckt aldrig kan

som ännu älskar
enda älskat mig


som aldrig kommer dela
dem som delat dem med
dig


får inte avsky Gud avskyr
därför skyn vänder vreden i en

egenhändig bön. Får inte misstro
Gud därför misstros ödet vändes
liv till död.

Får så lite du

varför tillåts inte banna vända
liv av död














Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2013-08-03 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP