Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRistess

Och nu när jag
äntligen
lyckats lämna dig bakom mig
utan att vända mig om
utan att snegla över axeln

Nu när jag äntligen
äntligen
är precis så oberörd som jag alltid låtsas vara
när någon nämner ditt namn
när du ler mot någon annan

Är allt jag kan känna ett big no-no
Tomhet
Tomhet
Tomhet

Och var tog alla snyggingar vägen?
Alla spännande män som stod på rad,
alla vilda nätter som låg framför mig,
alla komplimanger som väntade på att bli uttalade?

Tomhet Tomhet Tomhet
Sötsliskig Tequila Rose
Flirtiga armbågar som klibbar fast i barbord med en lätt touch av avslagen päroncider
Blod Svett Tårar Rödvin
Och längst bak på tungan en bitter smak av sanningen
Och av Dig




Övriga genrer av Veronica.
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica.