Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom ramarna för något som kallas kärlek.


Jag har krypit lite längre in, innanför dom guldbeprydda ramarna.
Jag tror att jag för första gången i mitt liv låter mig själv
ta emot en stor kärlek, och på fullaste allvar vill ge detta till en man.
Denna man.

Mina förväntingar är höga, som alltid med Amore.
Men jag har riktat blicken mot mig själv denna gång.
Ty, låt mig se, låt mig höra behoven i den här kärleken.
Låt mig få ledas genom livet, med denna man vid min sida.
Snälla låt mig se, låt mig få höra..
Snälla, låt mig få uppleva ett fint samspel
av olika viljor i en perfekt symbios.

Utan fruktan.

Snälla jag, låt det få ske.




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-03 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP