Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut på havet

Lämnar staden, ut på havet
solen värmer frusen själ.
Tunga tankar, tunga suckar
druknar lätt i vattnets spel.




Fri vers av Kattfot
Läst 316 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-08-04 00:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text med stor känsla!
2015-01-01

  Per "Läsaren" Sörqvist
skriver under på Palett
2014-07-29

  Palett
Bra text om en avkopplande stund på havet !!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kattfot
Kattfot